''Feyenoord moet hopen dat hij dit elke week laat zien''

''Feyenoord moet hopen dat hij dit elke week laat zien''

Sam Larsson heeft indruk gemaakt met zijn spel tegen FC Twente. De buitenspeler scoorde twee keer en had enkele fraaie acties in huis. De grote vraag is nu of De Zweed dit niveau de komende weken kan vasthouden. Feyenoord-watcher Arman Avsaroglu verwacht niet dat Larsson nu echt gaat doorbreken bij de Rotterdamse club.

''Hij heeft totaal niet aangegeven stabiel te kunnen presteren. Er zitten af en toe wedstrijden tussen waarbij hij echt indruk maakt. Hij kan natuurlijk fantastisch voetballen. Het is een hele goede technische speler, alleen niet elke week,'' vertelt Avsaroglu. ''Feyenoord moet hopen dat hij dit elke week laat zien, maar ik heb er een hard hoofd in. Ik heb zelf het idee dat hij nu twee weken geen bal gaat raken. Je ziet de potentie die hij heeft. Je gunt het hem dat het eruit komt, maar hij heeft nog geen enkele aanleiding gegeven om dat te denken.''

Ook Jan Everse heeft zijn bedenkingen over Larsson. ''Ik wil de volgende vijf wedstrijden wel eens zien hoe hij presteert. Als hij dan weer het rendement heeft van gisteren, dan denk je: hij wordt wakker. hij komt uit de winterslaap. Ik geloof daar niet in. Ik heb te veel wisselvalligheid bij die jongen gezien,'' concludeert de oud-trainer in het voetbalpraatprogramma FC Rijnmond.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties