Kaartverkoop Young Boys-uit start maandag

maandag 30 september 2019 15:28 75.610 keer bekeken 303 reacties Pro Shots

De kaartverkoop voor de uitwedstrijd tegen Young Boys in de groepsfase van de Europa League gaat vanavond (maandag) van start. Het duel wordt op donderdag 24 oktober gespeeld in het Stade de Suisse, waar 1.800 plekken beschikbaar zijn voor Feyenoord-supporters.

Het aanvangstijdstip van het duel is 18:55 uur. Kaarten voor deze wedstrijd zijn 31 euro per stuk (kaartprijs circa € 28,- + € 3,- organisatiekosten). Bij aankoop van een kaart ontvang je een omwisselbiljet. Het omwisselbiljet moet in Rotterdam worden omgewisseld voor een toegangsbewijs.

Omwisselen
Loketten 1-6                                                    Zaterdag 12 oktober van 09:00 tot 12:00 uur
Loketten 1-6                                                    Woensdag 16 oktober van 13:00 tot 20:00 uur
Loketten 1-6                                                    Zaterdag 19 oktober van 09:00 tot 12:00 uur
Loketten 7-12 (Feyenoord – Heracles Almelo)  Zondag 20 oktober van 14:30 tot 20:00 uur

Omwisselen is alleen mogelijk in Nederland op bovenstaande data. Er kan niet voor andere supporters worden omgewisseld en in Bern is omwisselen niet mogelijk. Heb je jouw biljet niet omgewisseld voor een toegangsbewijs? Dan wordt jouw bestelling geannuleerd en krijg je het aankoopbedrag terug.

Uitkaarthouders moeten bij het omwisselen hun uitkaart laten scannen en hun omwisselbiljet tonen. Reguliere seizoenkaarthouders en Legioen-leden dienen naast het scannen van het betreffende omwisselbiljet ook nog hun legitimatie te tonen. Het is niet meer mogelijk een uitkaart aan te vragen.

Diamondcardhouders en Goldcardhouders krijgen maandag vanaf 18:00 uur als eerste de kans om kaarten te kopen voor het uitduel met Young Boys. De verkoop voor Silvercardhouders start op dinsdag 1 oktober om 18:00 uur. Voor Seizoenkaarthouders*/Legioen-leden op zaterdag 5 oktober.

Busreis
FSV De Feijenoorder organiseert een busreis naar deze wedstrijd in Bern. Deze reis wordt voor totaal € 200,- aangeboden inclusief een kaart voor de wedstrijd. Als je een reis boekt via de Feyenoord Online Ticketshop hoef je dus niet zelf een wedstrijdkaart te kopen. Meer informatie over de reizen van FSV De Feijenoorder vind je via deze link.

Mindervalide supporters
Mindervalidesupporters kunnen zich vanaf maandag 30 september om 18:00 uur per mail aanmelden bij de DLO (Disability Liaison Officer) van Feyenoord. Dit kan tot zondag 6 oktober 23:59 uur via DLO@feyenoord.nl. Graag hierbij vermelden of het gaat om een mindervalidekaart inclusief of exclusief begeleider. Er zijn in totaal vier kaarten beschikbaar.

Kaartverkoop FC Porto-thuis
Feyenoord speelt op donderdag 3 oktober de eerste thuiswedstrijd in de groepsfase van de Europa League. Wil jij erbij zijn als FC Porto op bezoek komt in De Kuip? Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor de ontmoeting met de Portugese topclub. Vanaf morgenochtend (dinsdag) 9:00 uur start de kaartverkoop voor alle supporters. Klik hier om naar de Ticketshop te gaan.

Alle kaartverkoopinformatie voor Young Boys - Feyenoord vind je hier!

Gerelateerd nieuws
303 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 59 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 75434 leden - Op dit moment zijn 160 mensen actief, waarvan 30 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved