''Een onontdekte speler omdat hij nauwelijks kansen kreeg''

maandag 30 september 2019 00:22 151.265 keer bekeken 275 reacties Pro Shots

Ook Feyenoord watcher Martijn Krabbendam zag gisteren een sterk Feyenoord tijdens de wedstrijd tegen FC Twente en dat zo kort na de wanprestatie tegen AZ. "Zo snel kan het gaan in een paar dagen tijd."

Fer en Karsdorp speelden een puike partij en lijken steeds fitter te worden, maar vooral Sam Larsson viel in positieve zin op na wekenlang moeizaam gepresteerd te hebben. "Het was nu goed tegen Twente en laat hij het nou eens een wedstrijdje of zes, zeven, acht achter elkaar doen en ook tegen clubs van wat minder niveau. Pas dan kun je zeggen dat Larsson op de goede weg is. Het is te weinig, maar nu was het goed", zo vertelt Krabbendam op de radio van Voetbal International. "Ik ben benieuwd hoe hij dat door gaat trekken tegen Porto, maar ook uit bij Foruna Sittard: het moet gewoon eens een keer een serie worden, dan kun je zien of iemand echt in vorm is."

"Iemand waar dat wel voor geldt is Sinisterra, die begint zich wel te ontwikkelen als een uitstekende aanvaller voor Feyenoord: diepgang met en zonder bal, goede acties, steekpasses. Hij komt ook steeds beter in vorm naarmate hij meer gaat spelen. Het was een beetje een onontdekte speler omdat hij nauwelijks kansen kreeg. Na een jaartje wennen zie je dat het best een aardige speler voor Feyenoord kan worden." 

Gerelateerd nieuws
275 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 63 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72526 leden - Op dit moment zijn 988 mensen actief, waarvan 240 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved