Everse: ''Ik denk echt dat Stam zich rot geschrokken is''

Everse: ''Ik denk echt dat Stam zich rot geschrokken is''

Jan Everse is kritisch op Feyenoord. De Rotterdammers draaien niet goed en staan momenteel tiende op de ranglijst. De oud-voetballer is van mening dat dit een gevolg is van het slechte beleid van de afgelopen periode.

"Er is gewoon veel te weinig kwaliteit binnen deze selectie. Ik denk echt dat Stam zich rot geschrokken is van het niveau,'' vertelt Everse in gesprek met de NOS. ''Ik kan niet zien dat zij ten koste van alles willen winnen. Ik zie ze niet knokken voor elke meter. Ik mis de bezieling."

De kritiek op Jaap Stam is volgens Everse niet terecht. Feyenoord heeft al jaren lang een slecht beleid. "Als je echt goed nadenkt, is Robin van Persie het laatste echte talent dat doorbrak bij Feyenoord. Wijnaldum komt daar dichtbij, maar sinds Van Persie is hier geen wereldtopper meer vandaan gekomen."

"Het ontbreken van een directie komt heel amateuristisch over op de buitenwereld. Daardoor komt de club onder een vergrootglas te liggen en neemt de druk op iedereen toe", aldus Everse, die nog wel mogelijkheden ziet. "Als Nicolai Jørgensen weer fit is en zijn doelpunten maakt, wordt Feyenoord gewoon weer derde in de eredivisie."

Lees meer over
Robin van Persie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties