Van Basten: ''Dat stadion verdient een goed elftal''

Van Basten: ''Dat stadion verdient een goed elftal''

Marco van Basten is totaal niet onder de indruk geraakt van Feyenoord afgelopen donderdag. De Rotterdammers verloren pijnlijk van AZ in De Kuip en hadden geen moment controle over de wedstrijd. De oud-voetballer haalt dan ook hard uit naar de ploeg van Jaap Stam.

"Als je thuis speelt en gaat aanvallen, dan moet je zorgen dat het tempo omhoog gaat, want dan krijgt een tegenpartij last van allerlei bewegende mensen. Als je zag in wat voor tempo er werd opgebouwd, dan zijn de derde klasse amateurs er nog niet in de war van," oordeelt Van Basten in gesprek met FOX Sports.

''Feyenoord is best een grote club, zo’n groot stadion, zoveel toeschouwers elke week en dan zo’n slecht elftal, dan klopt er iets niet. Dus of je moet lekker bij Sparta of Excelsior gaan voetballen, want dat komt overeen met de kwaliteit van het team of je moet echt een goed team gaan bouwen, want dat stadion verdient een goed elftal.''

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties