''De druk op Feyenoord zal richting zondag groot zijn''

''De druk op Feyenoord zal richting zondag groot zijn''

Feyenoord neemt het zondag op tegen FC Twente. De Rotterdammers verloren gisteren in De Kuip met 0-3 van AZ en spelen momenteel zonder veel vertrouwen. De Tukkers hopen daarom ook op een goed resultaat. FC Twente staat momenteel knap vijfde in de eredivisie.

FC Twente-trainer Gonzalo Garcia was gisterenavond aanwezig in Rotterdam om de tegenstander te bekijken. ''Voor rust had Feyenoord een goede fase waarin het een aantal heel goede kansen kreeg en ook op de lat schoot. Feyenoord is gewoon een goede ploeg,'' vertelt de trainer op de clubwebsite.

“De druk op Feyenoord zal richting zondag groot zijn. Het is een grote club en dan komt er na een nederlaag altijd veel druk bij kijken. In zo’n situatie kan het altijd twee kanten op gaan, dat is vooraf moeilijk te zeggen. Ik verwacht dat Feyenoord zondag veel passie en energie in de wedstrijd zal gooien, ze zullen ons niet op dezelfde wijze bestrijden als Heracles tegen ons gedaan heeft. Wij moeten gewoon naar onszelf kijken en ons houden aan onze speelstijl. We willen competitief zijn.''

Calvin Verdonk
Feyenoord komt zondag een bekende tegen, Calvin Verdonk speelt bij FC Twente. "Ik kom veel oude bekenden tegen. Het is altijd leuk om daar tegen te spelen. Mijn gevoel bij Feyenoord? Ik heb er een goed gevoel aan overgehouden en heb er veertien jaar gespeeld. Nu ligt mijn gevoel bij Twente. Ik hoop dat we de wedstrijd zondag winnen."

Ook de verdediger heeft Feyenoord tegen AZ zien spelen. ''Ik schrok wel een beetje van wat ik zag. Het ging heel makkelijk hoe AZ er steeds onderuit kwam. (...) Ik denk dat ze veel moeite krijgen met ons, door de manier waarop wij spelen. Daar gaan ze moeite mee hebben,'' aldus Verdonk in gesprek met RTV Oost.

Lees meer over
De Kuip Calvin Verdonk
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties