Berghuis en Vermeer in voorlopige selectie Oranje

woensdag 25 september 2019 12:01 55.655 keer bekeken 175 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Ronald Koeman heeft 30 spelers opgenomen in de voorselectie voor de wedstrijden tegen Noord-Ierland en Wit-Rusland. Feyenoorders Steven Berghuis en Kenneth Vermeer maken kans op de definitieve selectie. Het Nederlands elftal speelt op donderdag 10 oktober een thuiswedstrijd tegen Noord-Ierland en neemt het zondag 13 oktober in Minsk op tegen Wit-Rusland. 

Nicolai Jørgensen (Denemarken)
Nicolai Jørgensen maakt onderdeel uit van de voorselectie van Denemarken, dat in oktober twee wedstrijden speelt. Op zaterdag 12 oktober komt Zwitserland op bezoek in het kader van EK-kwalificatie, drie dagen later speelt de selectie in Aalborg vriendschappelijk tegen Luxemburg.

Luis Sinisterra (Colombia)
De bondscoach van Colombia heeft Luis Sinisterra opgenomen in de voorlopige selectie. De buitenspeler kwam nog niet eerder in actie voor het hoogste nationale team. Colombia speelt op zaterdag 12 oktober tegen Chili en dinsdag 15 oktober tegen Algerije.

Sam Larsson (Zweden)
Sam Larsson maakt kans om opgenomen te worden in de definitieve selectie van Zweden voor twee EK-kwalificatiewedstrijden. De buitenspeler maakt namelijk al onderdeel uit van de voorselectie voor de ontmoetingen met Malta (zaterdag 12 oktober) en Spanje (dinsdag 15 oktober).

Renato Tapia (Peru)
Renato Tapia mag zich alvast verheugen op twee oefeninterlands met Peru. Op vrijdag 11 oktober reist het nationale team af naar Montevideo voor een duel met Uruguay, op dinsdag 15 oktober zijn de rollen omgedraaid en speelt Peru een thuiswedstrijd tegen de Uruguayanen.

Elber Evora (Kaapverdië)
Kaapverdië speelt op donderdag 10 en zondag 13 oktober vriendschappelijke interlands tegen Togo en Congo. Doelman Elber Evora is opgenomen in de voorselectie voor deze confrontaties, die beiden plaats zullen vinden in Marseille.

Justin Bijlow en Tyrell Malacia (Jong Oranje)
Met Justin Bijlow en Tyrell Malacia behoren er twee Feyenoorders tot de voorselectie van Jong Oranje voor de twee komende EK-kwalificatieduels. Vrijdag 11 oktober speelt het team op De Vijverberg tegen Jong Portugal, dinsdag 15 oktober reist de ploeg af naar Noorwegen voor een duel met de Noorse beloften.

George Johnston (Schotland O21)
Schotland Onder 21 speelt in oktober twee EK-kwalificatiewedstrijden en George Johnston maakt deel uit van de voorselectie. Het team treft de leeftijdsgenoten uit Litouwen op donderdag 10 oktober in eigen land en gaat vier dagen later op bezoek in Tsjechië.

Lutsharel Geertruida (Nederland Onder 20)
Lutsharel Geertruida heeft een plek in de voorlopige selectie van het Nederlands team voor spelers onder 20 jaar. Die ploeg speelt op donderdag 10 oktober vriendschappelijk tegen Portugal O20 en oefent op 14 oktober tegen Polen.

Marcos Senesi (Argentinië Onder 23)
Ook Marcos Senesi heeft een voorlopige oproep ontvangen. Hij mag zich verheugen op interlands met het belofteteam. Wat zijn exacte programma wordt is nog onbekend. De Argentijnse bond heeft al een interland tegen Mexico Onder 23 op de planning staan, maar wil er nog een duel aan toevoegen.

Gerelateerd nieuws
175 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 42 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73962 leden - Op dit moment zijn 137 mensen actief, waarvan 72 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved