Koevermans algemeen directeur ad interim bij Feyenoord

Koevermans algemeen directeur ad interim bij Feyenoord

In de zoektocht naar een nieuwe algemeen directeur heeft Feyenoord voor een tijdelijke oplossing gekozen: Mark Koevermans wordt algemeen directeur ad interim. Dit meldt het Algemeen Dagblad.

De regels van de KNVB geven aan dat een club maximaal zestig dagen zonder algemeen directeur mag functioneren. Aanstaande maandag zijn die zestig dagen voorbij, want voormalig algemeen directeur Jan de Jong vertrok op 23 juli. Koevermans was tot nu toe commercieel directeur bij Feyenoord en ook de enige statutair directeur.

Woordvoerder Raymond Salomon: "Aangezien de procedure om te komen tot de aanstelling van een nieuwe algemeen directeur nog niet volledig is afgerond, heeft Feyenoord commercieel directeur Mark Koevermans bij de bond opgegeven als ad interim CEO. Waardoor de lopende procedure om te komen tot een CEO de komende tijd weliswaar voortvarend maar ook zorgvuldig en weloverwogen kan plaatsvinden."

Lees meer over
Jan de Jong
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties