Koevermans algemeen directeur ad interim bij Feyenoord

dinsdag 24 september 2019 15:39 154.895 keer bekeken 680 reacties Pro Shots

In de zoektocht naar een nieuwe algemeen directeur heeft Feyenoord voor een tijdelijke oplossing gekozen: Mark Koevermans wordt algemeen directeur ad interim. Dit meldt het Algemeen Dagblad.

De regels van de KNVB geven aan dat een club maximaal zestig dagen zonder algemeen directeur mag functioneren. Aanstaande maandag zijn die zestig dagen voorbij, want voormalig algemeen directeur Jan de Jong vertrok op 23 juli. Koevermans was tot nu toe commercieel directeur bij Feyenoord en ook de enige statutair directeur.

Woordvoerder Raymond Salomon: "Aangezien de procedure om te komen tot de aanstelling van een nieuwe algemeen directeur nog niet volledig is afgerond, heeft Feyenoord commercieel directeur Mark Koevermans bij de bond opgegeven als ad interim CEO. Waardoor de lopende procedure om te komen tot een CEO de komende tijd weliswaar voortvarend maar ook zorgvuldig en weloverwogen kan plaatsvinden."

Gerelateerd nieuws
680 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 323 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73601 leden - Op dit moment zijn 528 mensen actief, waarvan 101 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved