Geen tweede spits: ''Troost heeft zich gek laten maken''

maandag 23 september 2019 23:30 143.290 keer bekeken 282 reacties Pro Shots

Feyenoord heeft in de laatste transferperiode geen tweede spits gehaald omdat Jan-Arie van der Heijden en Yassin Ayoub geen transfer gemaakt hebben. Daardoor kwam er geen salarisbudget vrij en kon een spits niet gehaald worden, iets waar Feyenoord wel degelijk mee bezig was. Dit meldt journalist Sinclair Bischop in het programma FC Rijnmond.

Analist Emile Schelvis licht de woorden toe. "Dat komt omdat Sjaak Troost zich gek heeft laten maken om Senesi voor een x-bedrag te kopen. Met het idee: 'die kunnen we over een aantal jaar verkopen.' Dat zou dan op het conto van Sjaak Troost staan, dus die is daar enthousiast door geworden. Zodat zijn interim-periode toch een bepaald cachet zou krijgen. Sportief gezien had Feyenoord gewoon een spits nodig en daar krijg je weer de rekening voor gepresenteerd."

Tafelgast Rinus Israël denkt dat het probleem nog dieper zit: "We zijn nu zes wedstrijden onderweg en ik heb het idee dat ze nog niet weten wat het juiste elftal zou moeten worden. Het elftal heeft nog geen twee keer achter elkaar in dezelfde opstelling gespeeld, dus je hebt geen vastigheden." 

Ook legt Israël uit wat zijn grootste ergernis was tijdens de wedstrijd FC Emmen - Feyenoord. "Dat je in staat bent om tegen een club als Emmen met 2-0 voor te komen, dat je kunt verwachten dat die mensen nog zonder enig zelfvertrouwen rondhuppelen. Dan gaan ze iets doen, ze gaan aanvallen, en dat je dan zoveel ruimte krijgt om een hele grote overwinning te behalen."

Gerelateerd nieuws
282 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 108 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74170 leden - Op dit moment zijn 418 mensen actief, waarvan 167 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved