Kritiek op Karsdorp: ''Echt de zwakste man van Feyenoord''

maandag 23 september 2019 20:44 192.885 keer bekeken 465 reacties Pro Shots

Feyenoord maakte zondag een slechte beurt in Emmen. De ploeg van Jaap Stam kwam vroeg op een 0-2 voorsprong tegen FC Emmen, maar gaf die voorsprong later volledig uit handen. In de uiterste slotfase van de wedstrijd redde invaller Jens Toornstra een punt voor de Rotterdamse club.

"Het werd 0-2 voor Feyenoord", begint Johan Derksen in Veronica Inside. "Ik denk: dat gaat 0-6 worden, ik ga de hond even uitlaten. Ik kwam later terug en zag dat het 2-2 was. Dan weet je echt niet wat je meemaakt joh."

Wim Kieft is vooral niet te spreken over Rick Karsdorp. "Hij is week in week uit de slechtste man van Feyenoord. Hij speelt als een kip zonder kop. Je ziet hem ook jagen, in z'n eentje. Elke duel verliest hij, het wordt echt ontluisterend."

"Hij is echt de zwakste man van Feyenoord, ja", reageert Derksen. "Ondertussen moet hij wel weer het wedstrijdritme hebben om op dit moment mee te kunnen."

Gerelateerd nieuws
465 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 142 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73570 leden - Op dit moment zijn 750 mensen actief, waarvan 174 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved