Felle kritiek op Tapia: ''Het is echt vreselijk''

zondag 22 september 2019 19:43 275.760 keer bekeken 666 reacties Pro Shots

Jan Everse is niet te spreken over Feyenoord. De Rotterdammers leken zondag een gemakkelijke middag tegemoet te gaan in Emmen, waar het snel op een 0-2 voorsprong. De ploeg gaf de voorsprong daarna alleen uit handen en knokte zich met hangen en wurgen naar een gelijkspel.

"Het was heel slecht", oordeelt Everse bij RTV Rijnmond. "Als je Feyenoord volgt, dan schrik je niet meer. Wat ik vanmiddag heb gezien, sloeg werkelijk alles. Ze komen op 0-2, dan denk je dat de wedstrijd is gespeeld. Dan zie je al verslapping en spelers die slordig worden.

"Vanaf dat moment zie je Renato Tapia alleen nog maar wandelen. Verleden week schreef Willem van Hanegem in zijn column (in het AD, red.) over walking football. Nou, dat was het ook. Walking football is vergeleken met dit zelfs sneller. Als je Tapia in slow motion afspeelt, dan staat hij stil. Het is echt vreselijk. (...) Met Tapia kan je eigenlijk niet verder. Zet lekker Leroy Fer daar neer, aan één zo'n speler heb je genoeg."

"Het heeft allemaal met mentaliteit te maken, maar er lopen een aantal enorme slapjanussen rond. Iemand als Sam Larsson, daar heb je niets aan in zo'n wedstrijd. Hij heeft dan een of twee acties, verder zie je hem helemaal niet. Je ziet ook van achteruit alleen maar balverlies van Rick Karsdorp en Ridgeciano Haps. Ik hoop voor Jaap Stam dat dit incidenteel is, maar ik ben bang van niet."

Gerelateerd nieuws
666 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 250 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72608 leden - Op dit moment zijn 1220 mensen actief, waarvan 209 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved