''Denk dat we Senesi wel even de tijd moeten geven''

zondag 22 september 2019 17:14 147.230 keer bekeken 456 reacties Pro Shots

Marcos Senesi maakte zondag zijn debuut in Feyenoord 1. De verdediger kwam deze zomer, na een lange transfersoap, over van San Lorenzo. Tegen FC Emmen maakte hij als invaller zijn debuut, maar zal niet heel positief terugkijken op zijn eerste minuten voor de Rotterdamse club.

"Ik vond het niet verrassend dat hij werd ingebracht", zegt Kees Kwakman. "Aan de linkerkant van de verdediging had Feyenoord moeite. Dat lag niet alleen aan Edgar Iè, maar ook aan Ridgeciano Haps, Orkun Kökcü en Sam Larsson. Dat is een geheel."

"Zijn eerste actie was ongelukkig. Door het kunstgras bleef die bal wat hangen en trapte hij Luciano Slagveer omver, daar kreeg hij geel voor. Bij de 3-2 was het een rare actie van hem. Het wordt ook nog gelijk een tegengoal, een heel vervelend debuut voor die jongen."

"In Nederland krijg je dan gelijk weer 'Zeven miljoen euro, wat een miskoop'. Ik denk dat we die jongen wel even de tijd moeten geven", stelt de analist bij FOX Sports

Gerelateerd nieuws
456 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 181 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72612 leden - Op dit moment zijn 42 mensen actief, waarvan 28 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved