Stam: ''De momenten voor Marcos komen vanzelf''

Stam: ''De momenten voor Marcos komen vanzelf''

Jaap Stam kiest in Emmen voor de gebruikelijke namen in zijn basisopstelling. De afwezigheid van Luis Sinisterra en Nicolai Jorgensen wordt opgevangen door Luciano Narsingh. Dat betekent dat ook Marcos Senesi nog niet in de basis start.

"Wij maken de keuze voor Eric en Edgar", legt trainer Jaap Stam uit aan FOX Sports. "Op dit moment is dat de keuze, omdat ik vind dat zij het over het algemeen aardig doen. In de eerste helft tegen Rangers vond ik Edgar wat minder, hij zat er in een aantal situaties naast. Maar dat is niet een reden om direct te wisselen. Je moet soms ook vasthouden aan de situatie zoals 'ie is. De momenten voor Marcos komen vanzelf."

Nicolai Jørgensen, die nog inviel tegen Rangers, is er vandaag helemaal niet bij. "Dat is vanwege het kunstgras. Dat kan zijn knie nog niet hendelen op dit moment." Voor Jens Toornstra, de andere invaller in Glasgow die terugkwam van een blessure, lijkt zijn herstel de goede kant op te gaan. "Ik vond hem van de week een stuk frisser dan de week ervoor. Dat moet je opbouwen en uiteindelijk gaan we beslissen wanneer hij gaat starten. Dat ligt aan zijn gevoel, aan de wedstrijd en aan de situatie op dat moment."

Lees meer over
Jens Toornstra Luis Sinisterra Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties