Stam: ''De momenten voor Marcos komen vanzelf''

zondag 22 september 2019 14:15 66.715 keer bekeken 136 reacties Pro Shots

Jaap Stam kiest in Emmen voor de gebruikelijke namen in zijn basisopstelling. De afwezigheid van Luis Sinisterra en Nicolai Jorgensen wordt opgevangen door Luciano Narsingh. Dat betekent dat ook Marcos Senesi nog niet in de basis start.

"Wij maken de keuze voor Eric en Edgar", legt trainer Jaap Stam uit aan FOX Sports. "Op dit moment is dat de keuze, omdat ik vind dat zij het over het algemeen aardig doen. In de eerste helft tegen Rangers vond ik Edgar wat minder, hij zat er in een aantal situaties naast. Maar dat is niet een reden om direct te wisselen. Je moet soms ook vasthouden aan de situatie zoals 'ie is. De momenten voor Marcos komen vanzelf."

Nicolai Jørgensen, die nog inviel tegen Rangers, is er vandaag helemaal niet bij. "Dat is vanwege het kunstgras. Dat kan zijn knie nog niet hendelen op dit moment." Voor Jens Toornstra, de andere invaller in Glasgow die terugkwam van een blessure, lijkt zijn herstel de goede kant op te gaan. "Ik vond hem van de week een stuk frisser dan de week ervoor. Dat moet je opbouwen en uiteindelijk gaan we beslissen wanneer hij gaat starten. Dat ligt aan zijn gevoel, aan de wedstrijd en aan de situatie op dat moment."

Gerelateerd nieuws
136 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 83 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74149 leden - Op dit moment zijn 881 mensen actief, waarvan 270 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved