Hofland ziet toch lichtpunten bij Feyenoord

Hofland ziet toch lichtpunten bij Feyenoord

Ondanks het verlies in en tegen Groningen, ziet Kevin Hofland lichtpunten bij zijn ploeg Feyenoord. 'Het gaat steeds beter.' Hofland werd er in de wedstrijd tegen FC Groningen (1-3 verlies) afgestuurd met een rode kaart, omdat hij een doorgebroken speler onderuithaalde. 'Ik ga niet discussiëren, want ik verdiende in ieder geval rood. Maar ik raakte hem niet eens', aldus Hofland tegen Langs de Lijn.'Eigenlijk stond heel de ploeg verkeerd toen ik overspeelde. Ineens nam er een Groninger de bal over en ging ik er achteraan. Als je dan een tackle maakt en je hoort het fluitje, dan weet je dat je rood hebt.' Maar Hofland is er van overtuigd dat hij de speler niet eens geraakt heeft. En dan verdient het volgens hem alleen maar geel.

Ondanks de verloren wedstrijd heeft Hofland goede hoop voor de toekomst. 'In de wedstrijd tegen Heracles zaten er een hoop jongens op de bank. Nu komen ze langzaam maar zeker terug. Het gaat steeds beter met Feyenoord.'

Lees meer over
Hofland
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties