MATCHDAY! FC Emmen - Feyenoord

MATCHDAY! FC Emmen - Feyenoord

FC Emmen - Feyenoord staat op het programma. De Rotterdamse club moet het in de zesde competitiewedstrijd van het seizoen in elk geval stellen zonder Luis Sinisterra. De Colombiaan viel tegen Rangers FC in de slotfase uit en voor hem komt het duel van zondag in Drenthe te vroeg.

Feyenoord is gewaarschuwd: FC Emmen kreeg dit seizoen de meeste gele kaarten van alle eredivisieploegen (zestien stuks), terwijl Feyenoord juist de minste gele kaarten ontving tot nu toe: vijf stuks. Vorig seizoen, tijdens het debuut van FC Emmen in de eredivisie, wist Feyenoord zowel de uit- als de thuiswedstrijd te winnen.

Feyenoord verloor in de periode van februari tot oktober 2016 tien uitwedstrijden op rij niet. Op dit moment staat de teller op vijf wedstrijden, de langste reeks sindsdien (vier keer winst, een keer gelijk). Jaap Stam is scheutig met zijn wissels: hij gebruikte dit seizoen al 23 spelers en dat is meer dan elke andere ploeg in de eredivisie.

Lees meer over
Luis Sinisterra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties