MATCHDAY! FC Emmen - Feyenoord

zondag 22 september 2019 00:00 104.340 keer bekeken 750 reacties Pro Shots

FC Emmen - Feyenoord staat op het programma. De Rotterdamse club moet het in de zesde competitiewedstrijd van het seizoen in elk geval stellen zonder Luis Sinisterra. De Colombiaan viel tegen Rangers FC in de slotfase uit en voor hem komt het duel van zondag in Drenthe te vroeg.

Feyenoord is gewaarschuwd: FC Emmen kreeg dit seizoen de meeste gele kaarten van alle eredivisieploegen (zestien stuks), terwijl Feyenoord juist de minste gele kaarten ontving tot nu toe: vijf stuks. Vorig seizoen, tijdens het debuut van FC Emmen in de eredivisie, wist Feyenoord zowel de uit- als de thuiswedstrijd te winnen.

Feyenoord verloor in de periode van februari tot oktober 2016 tien uitwedstrijden op rij niet. Op dit moment staat de teller op vijf wedstrijden, de langste reeks sindsdien (vier keer winst, een keer gelijk). Jaap Stam is scheutig met zijn wissels: hij gebruikte dit seizoen al 23 spelers en dat is meer dan elke andere ploeg in de eredivisie.

Gerelateerd nieuws
750 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 231 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73962 leden - Op dit moment zijn 130 mensen actief, waarvan 73 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved