Start verkoop passe-partouts overige supporters

Start verkoop passe-partouts overige supporters

Alle supporters kunnen vanaf morgen (zaterdag) 09:00 uur een passe-partout bestellen die toegang geeft tot de drie Europese thuiswedstrijden tegen FC Porto, BSC Young Boys en Rangers FC. Ben jij erbij?

Legioen-leden en Junioren Kameraadjes hebben nog tot zaterdag 08:59 uur om zich te verzekeren van een plek in De Kuip. Vanaf 09:00 uur hebben alle supporters de mogelijkheid om vier passe-partouts per supporter te bestellen. Dit is mogelijk tot en met donderdag 26 september 23:59 uur.

Gezinsvakken
Vak Z1 tot en met Z4 worden, net als in de derde en vierde Europese voorronde, ingericht als gezinsvakken. Per kind/jongere kunnen maximaal twee volwassenen een passe-partout kopen. Kinderen bezoeken de drie wedstrijden al vanaf € 64,-.

Meer informatie
Een overzicht van de verkoopperiodes en meer informatie over de kaartverkoop voor de Europa League vind je op Feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie. Klik hier om direct naar de Online Ticketshop van Feyenoord te gaan.

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties