''Dat was bij Rangers veel meer aanwezig dan bij Feyenoord''

vrijdag 20 september 2019 01:07 84.095 keer bekeken 136 reacties Pro Shots

De zure nasmaak van de wedstrijd van Feyenoord tegen Rangers FC is uiteraard vanwege het 1-0 verlies, maar de manier waarop deed eigenlijk nog meer pijn. Ook Feyenoord watcher Martijn Krabbendam heeft een wedstrijd gezien waarin de Rotterdammers vooral onnodig hebben verloren, terwij Rangers FC over negentig minuten gezien wel gewoon beter was. 

"Vanavond wel. Als je naar meer kijkt dan alleen techniek en tactiek. Er kwam natuurlijk veel meer bij kijken: instelling, overtuiging en de wil om te winnen. Dat was bij Rangers veel meer aanwezig dan bij Feyenoord. Dan wordt het heel lastig tegen een ploeg die je eigenlijk overbluft."

"Het is de kunst om als Feyenoord gewoon rustig te blijven in balbezit en ze te laten uitrazen. Zeker in het begin van de wedstrijd zag je dat Feyenoord er regelmatig goed uitkwam omdat ze rustig bleven, positiespel konden spelen en dan krijg je altijd kansen. Als je dan niet scherp bent en je dekt niet kort, dan krijg je het lastig tegen zo'n soort ploeg", zo vertelt Krabbendam op de radio van Voetbal International.

"Het overwicht was er wel, maar het resulteerde niet in kansen. Je kunt de overwinning van die ploeg absoluut niet onverdiend noemen, maar wel onnodig. Als Feyenoord deze wedstrijd terug gaat kijken, dan zullen ze zien dat er momenten zijn geweest dat het ook wel had gekund en dat ze het volledig aan zichzelf te wijten hebben."

Gerelateerd nieuws
136 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 53 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73396 leden - Op dit moment zijn 284 mensen actief, waarvan 90 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved