Botteghin over komst Senesi: ''Alleen maar leuk voor mij''

woensdag 18 september 2019 22:42 86.620 keer bekeken 149 reacties Pro Shots

Marcos Senesi is bijna een recordaankoop voor Feyenoord en de algemene verwachting is dat Eric Botteghin op korte termijn vervangen zal worden door de Argentijn. Mensen vergeten daarbij dat Senesi een linkspoot is en Botteghin een rechtspoot. De strijd voor een plek in het centrum lijkt dus vooral te gaan tussen Botteghin en Edgar Miguel Ié. Botteghin zelf maakt zichzelf echter geen zorgen om zijn basisplek. "Nee, helemaal niet."

"Ik lees wat dat betreft niks, maar ik ben wel blij dat Senesi er bij is, want we hebben een brede selectie nodig", zo vertelt de aanvoerder aan RTV Rijnmond. "Dat is alleen maar leuk voor mij, want nu heb ik weer een vriend erbij met wie ik Spaans kan praten."

Hoe het centrale duo in de verdediging eruit komt te zien weet Botteghin ook niet. "Dat is aan de trainer, die gaat dat straks bepalen. Maar ik heb nog steeds een goed gevoel, ik krijg veel vertrouwen van de trainer en medespelers en dat is het belangrijkste voor mij."

Gerelateerd nieuws
149 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 43 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72612 leden - Op dit moment zijn 124 mensen actief, waarvan 30 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved