Gerrard: ''Flinke klus tegen Feyenoord, we zijn de underdog''

woensdag 18 september 2019 00:44 117.905 keer bekeken 284 reacties Pro Shots

Hoewel Jaap Stam in zijn carrière gewend was om voor volgepakte stadions met uitzinnige supporters te spelen is het nu de vraag of zijn elftal zich donderdag tegen Rangers FC niet zal laten intimideren door de sfeer in in het Ibrox-stadion waar bijna 50.000 toeschouwers plaats zullen nemen.

Steven Gerrard, trainer van Rangers FC, heeft in ieder geval zin in de tweeluik met Feyenoord. "De loting was fantastisch voor ons. Dit worden twee duels waar ik enorm naar uitkijk. Ik vond Jaap als speler een beer van een verdediger. We hebben elkaar nooit ontmoet bij het uitgaan of in andere kringen, maar ik heb hem altijd bewonderd", zo vertelt Gerrard aan De Telegraaf

Toch ziet Gerrard ook de achilleshiel bij Feyenoord. "Er zit jeugd in de ploeg en daardoor zit er frisheid en fitheid in het elftal, maar ik heb ook gezien dat de jongens in fases wat wegzakken. Ik wil dat mijn team op de juiste momenten toeslaat."

De tactiek van Feyenoord heeft geen geheimen voor Gerrard. "Feyenoord bouwt van achteruit op, uit en thuis. Jaap heeft zijn opleiding in Nederland gehad in een typical Dutch way. Daarmee bedoel ik dat hij uitgaat van balbezit, dat hij wil dat zijn team domineert en dat hij zal proberen om je op bepaalde delen van het veld met veel spelers vast te zetten. Het wordt voor mij interessant om te zien of hij dat hier op Ibrox ook gaat proberen, maar hij gaat sowieso over de grond voetballen en zal niet voor een bombardement door de lucht kiezen."

Uiteindelijk is Feyenoord wel de favoriet voor Gerrard. "We komen van ver en ik realiseer me heus wel dat het een flinke klus wordt tegen Feyenoord. We zijn de underdog, maar no way gaan wij met nul punten eindigen in deze groep."

Gerelateerd nieuws
284 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 83 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74848 leden - Op dit moment zijn 875 mensen actief, waarvan 281 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved