''Nu is het aan ons om het ook negentig minuten vol te houden''

dinsdag 17 september 2019 19:49 158.710 keer bekeken 416 reacties Pro Shots

Orkun Kökcü is inmiddels bijna niet meer weg te denken uit de basisopstelling van Feyenoord. Ook tegen Rangers FC zal de middenvelder hoogstwaarschijnlijk starten. Europees voetbal is de kers op de taart voor elke voetballer, maar voor Kökcü al helemaal. "Ja, ik kijk er enorm naar uit. Voor mij is het iets nieuws om mezelf op het Europese podium te laten zien en we moeten als team een goede prestatie neerzetten."

Van bankzitter naar basisklant zorgt ook voor veel meer wedstrijden dan de middenvelder gewend was. "Het gaat steeds meer wennen, het vele wedstrijden spelen. Ik voel me steeds fitter en het is lekker om veel wedstrijden te spelen." Ook Kökcü ziet verbetering in het spel van Feyenoord, zo vertelt hij voor de camera van Fox Sports. "Je ziet zeker een stijgende lijn. We begrijpen steeds beter hoe we willen spelen. We voeren het ook beter uit en nu is het aan ons om het ook negentig minuten vol te houden."

Donderdag wacht de eerste wedstrijd in de Europa League tegen Glasgow FC, een grote naam in de voetbalwereld. "Qua geschiedenis zeker een grote ploeg, een topclub uit Schotland. We hebben vertrouwen en denken daar een resultaat te gaan halen." Toch zijn de Schotten niet zo sterk als dat ze vroeger waren. Is Feyenoord niet gewoon verplicht om te winnen? "Verplicht om te winnen wil ik niet zeggen, maar we maken zeker een kans. We gaan er niet heen om te verdedigen, we gaan gewoon ons eigen spel spelen en met drie punten terugkomen."

Gerelateerd nieuws
416 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 104 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 71176 leden - Op dit moment zijn 745 mensen actief, waarvan 200 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved