''Laat de aandelen maar bij Sportclub Feyenoord''

dinsdag 17 september 2019 07:24 94.190 keer bekeken 273 reacties FR12.nl

Maandagavond tijdens de ledenvergadering van Sportclub Feyenoord waren er te weinig leden aanwezig (68 van de ruim 600) en is niet gestemd over het eventueel overdragen van de aandelen die de club heeft in Stadion Feijenoord. Op 2 oktober gaat er nu gestemd worden. In deze vergadering is de eis van het minimaal aantal aanwezige leden, tweederde van het totaal aantal leden, niet meer van kracht.

Stichting Vrienden van De Kuip, tegenstander van Feyenoord City, wil de aandelen het liefst bij de Sportclub Feyenoord houden, tenzij de Sportclub wel kiest voor Feyenoord City. De voorzitter van Stichting Vrienden van De Kuip, Hans Fortuin, legt het voor de camera van RTV Rijnmond enigszins duidelijk uit: "Wij hebben een plan B ingediend bij alle politieke partijen. Plan B is Feyenoord City zonder nieuw stadion. Dat is voor de stad sneller en goedkoper. De politieke partijen gaan intern met elkaar praten over het plan van De Vrienden van De Kuip. Het liefst heb ik dat de aandelen bij Sportclub Feyenoord blijven. Maar als de sportclub voor een nieuw stadion blijft pleiten, dan nemen wij het liever over." 

Gerelateerd nieuws
273 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 78 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74170 leden - Op dit moment zijn 976 mensen actief, waarvan 272 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved