''Denk dat Tapia belangrijk kan zijn voor de toekomst van Feyenoord''

''Denk dat Tapia belangrijk kan zijn voor de toekomst van Feyenoord''

Renato Tapia heeft een bewogen periode achter de rug. De middenvelder van Feyenoord leek de club deze zomer te moeten verlaten, maar bleef toch. Momenteel is Tapia basisspeler in het team van trainer Jaap Stam. Jan van Halst en Youri Mulder zijn te spreken over de 24-jarige Feyenoorder.

"Ik sta er wel van te kijken hoe hij is teruggekomen", zegt Van Halst in Rondo. "Vorig jaar heeft hij een moeilijk jaar gehad. Ook als je kijkt wat de technisch directeur Sjaak Troost namens de club over hem zei dat hij weg moest. Hoe sterk is het dan als je blijft presteren? Ik denk ook dat Stam daar een positieve rol in heeft gespeeld, dat hij hem het vertrouwen gaf. Al moet je dan nog wel presteren."

"In Zuid-Amerika is hij inmiddels een grote meneer, al een jaar", vervolgt Mulder. "Technisch is het een geweldige speler, ook qua persoonlijkheid maar soms gaat het te sloom. Je moet er bij hem bovenop zitten. Ik denk dat hij belangrijk kan zijn voor de toekomst van Feyenoord, als ze hem langer vastleggen. Misschien wel meer dan bij Steven Berghuis."

Lees meer over
Steven Berghuis Renato Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties