''Dat probeer ik mee te geven aan dit Feyenoord''

''Dat probeer ik mee te geven aan dit Feyenoord''

Leroy Fer heeft zijn eerste maanden bij Feyenoord erop zitten en voelt zich goed in Rotterdam. De middenvelder kwam afgelopen zomer transfervrij over en maakt stappen. "Het is mijn cluppie en ik ben blij dat ik weer lekker in Nederland zit bij mijn zoon en familie. Het is echt het gevoel van: ik ben weer thuis."

"Ik ben nog steeds bezig om helemaal fit te worden", vertelt Fer in gesprek met de NOS. "Ik ben aardig onderweg om dat voor elkaar te krijgen. De trainingen en wedstrijden gaan goed." De 29-jarige middenvelder heeft veel ervaring opgedaan in het buitenland en helpt dan ook de jonge jongens in de selectie.

"Dat is wat de trainer aan mij vraagt. Ik moet de wedstrijden lezen en momenten kiezen. Dat probeer ik mee te geven aan dit Feyenoord. De Engelse competitie is toch heel anders, het is de grootste ter wereld met de beste spelers. Daar ben ik echt professioneler geworden.''

NOS-commentator Arman Avsaroglu denkt wel dat de rol van mentor Fer zal liggen. "Ik heb wel het gevoel dat hij heel goed ligt in de groep. Het is ook iemand die de groep op sleeptouw neemt. En ik denk dat hij zeker wat kan overbrengen aan spelers als Orkun Kökcü of Wouter Burger die naast hem spelen."

Lees meer over
Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties