''Onze selectie bestaat nu uit een heel fijn stel gasten''

zaterdag 14 september 2019 04:12 117.395 keer bekeken 239 reacties Pro Shots

Rick Karsdorp nadert zijn topniveau per week iets meer, al was zijn wedstrijd tegen Willem II kwalitatief wat minder. De verdediger wordt per week echter fitter en kan niet wachten op de wedstrijd van aanstaande zondag. "Knallen tegen ADO."

Feyenoord heeft tot nu toe nog niet verloren in alle competities, maar de seizoenstart in de eredivisie liet te wensen over. Dat heeft echter geen weerslag gehad op de spelersgroep. "Je moet me geloven als ik zeg dat wij op dit moment een fantastische sfeer in de groep hebben. Feyenoord wordt vaak negatief belicht, maar onze selectie bestaat nu uit een heel fijn stel gasten."

Toch is Karsdorp de teneur rondom de stadionclub wel opgevallen, zo vertelt hij aan De Telegraaf. "Joh, ik weet hoe er werd gedacht. Feyenoord flikkert er meteen uit in de voorronden en anders is het in de play-offs wel klaar. Zo werd er over ons gesproken.” Die vooroordelen zijn inmiddels geloochenstraft. 

Bij AS Roma was Karsdorp ofwel geblesseerd of zat hij meestal op de bank. "Ik heb de hele voorbereiding met AS Roma meegemaakt en je denkt dat je helemaal fit bent. Maar als je twee jaar zo weinig hebt gespeeld, loop je toch tegen probleempjes aan. Maar omdat ik nog jong ben (24), zullen die gauw verdwijnen."

De terugkeer naar Feyenoord versnelt zijn herstel. "Ik voel me vanaf dag één een heel stuk frisser bij Feyenoord, terwijl er onder Jaap Stam echt niet lichter wordt getraind dan in Italië. Je moet vol aan de bak bij hem."

Gerelateerd nieuws
239 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 34 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74845 leden - Op dit moment zijn 934 mensen actief, waarvan 276 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved