Derksen: ''Feyenoord kan zich geen miskoop veroorloven''

zaterdag 14 september 2019 02:08 109.230 keer bekeken 161 reacties Pro Shots

De mannen van Veronica Inside besteedden gisteren kort aandacht aan Feyenoord. Zowel aankoop Marcos Senesi, de kwaliteit van het elftal van de Rotterdammers als de keuze van Orkun Kökçü voor Turkije kwam aan bod. De schuld van die keuze lag volgens Johan Derksen vooral aan bondscoach Ronald Koeman. 

"Koeman heeft helemaal niet met die Turkse jongen gesproken. Hij heeft er een of andere hulptrainer op afgestuurd. Koeman vond het helemaal niet nodig om zich daar als bondscoach mee te bemoeien. Dan denk ik: 'Ja dat vind ik ook een hele verkeerde arrogantie'. De bondscoach moet gaan, daar zijn die jongens gevoelig voor, dan stuur je niet een of andere derde hulptrainer. Hij heeft het toch niet zo druk dat hij niet even een gesprekje kan voeren? Dan is er zo'n Turks gezin en dan staat er zo'n gozer op de stoep en die moet zich dan eerst voorstellen omdat ze niet weten wie hij is."

Feyenoord staat vanwege de financiële situatie niet bekend om de dure aankopen en dus is het volgens De Snor essentieel dat Marcos Senesi gaat slagen in De Kuip. "Het zou voor Feyenoord financieel een ramp zijn: Feyenoord kan zich geen miskoop veroorloven. Als deze jongen niet de goede is voor deze plek, dan heb je echt een groot probleem."

Analist Rene van der Gijp heeft in ieder geval goede hoop op een positief seizoen voor de Rotterdammers. "Ja, tuurlijk man, maar dat heb ik altjd al gezegd: als iedereen fit is, dan hebben ze gewoon een goed elftal. Er waren er ook wel een paar die konden echt niet meer: Van der Heijden, Botteghin. Hij (Stam - red.) heeft er toch mee moeten voetballen, dus dan is het toch hartstikke knap dat hij die poulefase van de Europa League heeft gehaald?"

Gerelateerd nieuws
161 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 47 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74844 leden - Op dit moment zijn 792 mensen actief, waarvan 279 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved