Stam beslist morgen over Jørgensen en Toornstra

vrijdag 13 september 2019 14:30 100.475 keer bekeken 108 reacties Pro Shots

Feyenoord neemt het zondag op tegen ADO Den Haag in De Kuip. De Rotterdammers kunnen dan mogelijk weer beschikken over Jens Toornstra en Nicolai Jørgensen. De twee Feyenoorders trainden de hele week voluit mee en zijn zo goed als fit. Trainer Jaap Stam wacht de zaterdagochtend training nog af en neemt dan de beslissing of de middenvelder en de aanvaller terugkeren in de wedstrijdselectie.

''Zij brengen ervaring en kwaliteit op de training. Een stuk concurrentie,'' vertelt Stam in gesprek met RTV Rijnmond. ''Het niveau van de groep gaat omhoog, iedereen wil zich laten zien. Het is aan ons om keuzes te maken. Maar met Jørgensen en Toornstra moeten we dat wel opbouwen. Ze kunnen niet direct negentig minuten voetballen. Dat zal beperkt zijn in het begin."

Marcos Senesi neemt zondag in de thuiswedstrijd plaats op de bank. Jaap Stam geeft aan op de persconferentie dat de aanwinst nog niet in de basis start. De verdediger heeft vandaag voor het eerst meegetraind met de groep en is zondag wel klaar voor speelminuten.

Gerelateerd nieuws
108 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 44 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73605 leden - Op dit moment zijn 1003 mensen actief, waarvan 196 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved