''Ik schat het niet kansloos in voor Feyenoord''

donderdag 12 september 2019 23:27 231.425 keer bekeken 414 reacties Pro Shots

Voorafgaand aan het seizoen waren analytici en critici het er roerend over eens: Feyenoord zou gaan strijden om de derde plek. Met de komst van verdedigers Edgar Ié en Marcos Senesi en de aanstaande terugkeer van spits Nicolai Jorgensen beginnen er ook andere meningen de kop op te steken.

"Feyenoord krijgt een aardige ploeg. Als die Senesi brengt wat hij geacht wordt te brengen, dan gaan ze nog maar heel weinig puntjes verspelen. Ze kunnen een beetje aansluiten bij de top twee", zo vertelt commentator Leo Driessen bij het programma Voetbalpraat.

Volkskrant-journalist Vissers beaamt de woorden van Driessen. "Ik vind dat Feyenoord echt onderschat wordt. Die hebben een goede ploeg. Ze hadden alleen een heel zwak verdedigingscentrum. Als dat met Ié en Senesi nu is opgelost en Karsdorp echt fit wordt, dan is dat de rechtsback voor het Nederlands elftal. En dan heb je Haps ook nog achterin."

De journalist ziet de toekomst van Feyenoord rooskleurig in, want wat hem betreft zijn er nog meer spelers die kwalitatief de strijd aan zouden kunnen gaan: Renato Tapia, Leroy Fer, Orkun Kökcu, Steven Berghuis, Sam Larsson en Jörgensen. "Dan hebben ze volgens mij een team dat kort onder de top twee kan meedoen."

Driessen ziet zelfs meer mogelijkheden. "Waarom zouden Ajax en PSV zo ongenaakbaar zijn als we dachten? Ik schat het niet kansloos in voor Feyenoord."

Gerelateerd nieuws
414 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 151 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73423 leden - Op dit moment zijn 784 mensen actief, waarvan 162 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved