''Iedereen verwacht dat hij een revelatie gaat worden''

dinsdag 10 september 2019 18:01 304.775 keer bekeken 539 reacties Pro Shots

Marcos Senesi zal aanstaande donderdag normaal gesproken zijn eerste minuten op het trainingsveld gaan maken. Feyenoord watcher Martijn Krabbendam heeft hoge verwachtingen van de verdediger. 

Steven Berghuis was de enige Feyenoorder die de afgelopen interlandperiode minuten heeft gemaakt bij Oranje. Voor de camera van Voetbal International blikt Krabbendam terug. "Ik denk dat hij daar zelf heel blij mee is omdat hij er nooit een geheim van heeft gemaakt dat hij graag voor het Nederlands elftal wil spelen en hij was al een tijd niet geselecteerd. Voor hem een goed teken dat hij op de goede weg is met zijn spel bij Feyenoord."

Marcos Senesi is een van de duurste aankopen ooit van Feyenoord. "Ja, een dure speler, maar wat is duur? Voor Feyenoord is zeven miljoen een flink bedrag. Maar het is ook wel nodig. Als je waarde wil creëren in je elftal en dat heeft Feyenoord nu niet echt. Als je kijkt naar het elftal dat er nu staat: een aantal huurlingen, een aantal oudere spelers. Je moet er voor zorgen dat de waarde op het veld komt. Kökçü speelt nu onder Stam en dat is een jonge speler met heel veel potentie, die kan geld waard worden."

"Maar ook iemand als Senesi: die is nog jong, zit in Argentinië onder 23, zit dicht tegen het nationale elftal aan. Als deze speler zich verder ontwikkelt in De Kuip wordt hij ook meer geld waard. Het is te hopen voor de club dat Senesi het snel oppikt en dat hij z'n belofte gaat inlossen. Wie je ook spreekt over hem, iedereen verwacht dat hij een revelatie gaat worden in de eredivisie." Krabbendam verwacht dat de supporters al snel kennis zullen maken met de verdediger. "Zo'n speler, die gewoon fit is, die gewoon heeft meegedaan, daar gaan ze niet lang mee wachten om hem op te stellen. Heel De Kuip snakt ook naar hem."

Gerelateerd nieuws
539 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 117 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74360 leden - Op dit moment zijn 963 mensen actief, waarvan 251 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved