''Hopelijk kan ik meer doelpunten maken en assists leveren''

dinsdag 10 september 2019 17:35 149.255 keer bekeken 188 reacties Pro Shots

Orkun Kökçü lijkt tot basisspeler uitgegroeid te zijn bij Feyenoord. Voetbalzone sprak met de middenvelder over zijn toekomstplannen, verleden en hoogtepunten in de voetballerij. "Voetballen in De Kuip is tot nu toe het mooiste dat me ooit overkomen is in de voetballerij."

Feyenoord nam Kökçü in 2014 over van FC Groningen, maar dat was niet alleen dank zij het talent van de middenvelder. "De belangrijkste rol was voor mijn ouders weggelegd. Die hebben me altijd gesteund. Ze werden voor gek verklaard toen ze meegingen naar Groningen. We willen ze terugbetalen, maar we zijn nog lang niet klaar met het terugbetalen."

Voor de nabije toekomst heeft de middenvelder duidelijke plannen. "Het is geslaagd als ik een vaste basisspeler ben geworden, belangrijk ben geweest voor Feyenoord. Die zes wedstrijden in Europa zijn ook belangrijk, ook voor de ontwikkeling van Feyenoord en mij. Hopelijk kan ik meer doelpunten maken en assists leveren."

Voor de verdere toekomst heeft Kökçü ook al een duidelijke lijn uitgestippeld. Eerst wil hij naar Duitsland en op zijn piekleeftijd wil Kökçü in de top van Spanje voetballen. Ook wil hij ooit in Turkije, waar zijn wortels liggen, spelen. Nu de transfersommen de pan uit rijzen hoopt hij voor Feyenoord op een mooi bedrag bij een eventuele transfer. "Als ik vertrek bij Feyenoord hoop ik minimaal twintig miljoen op te leveren." 

Gerelateerd nieuws
188 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 61 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 71587 leden - Op dit moment zijn 126 mensen actief, waarvan 54 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved