Fer hoopt ook volgend jaar bij Feyenoord te spelen

Fer hoopt ook volgend jaar bij Feyenoord te spelen

Leroy Fer heeft het idee dat Feyenoord stappen maakt. De ploeg van trainer Jaap Stam begon moeizaam aan het seizoen, maar de laatste weken lijkt het beter te lopen. Toch durft de middenvelder niet te ver vooruit te kijken en het woord 'kampioenschap' in zijn mond te nemen.

"Nicolai Jørgensen en Jens Toornstra sluiten binnenkort weer aan, er is een aantal nieuwe spelers bij gekomen... Ik denk dat we een heel goed elftal hebben. We moeten van wedstrijd tot wedstrijd kijken", stelt hij. "We moeten niet ver vooruit kijken, zoals anders clubs."

"We moeten ons focussen op de wedstrijden die komen, dat hebben we de afgelopen weken goed gedaan. Daarom zijn we ook door in de Europa League, denk ik. Ja, er waren wedstrijden die we hadden moeten winnen, maar we moeten nu vooruit kijken", zegt Fer tegen RTV Rijnmond.

De middenvelder keerde deze zomer terug bij Feyenoord en tekende daarbij een contract voor één seizoen. "Maar met een optie voor nog een jaar", zegt hij. "Ik wil alles geven dit seizoen en mijn stinkende best doen. Hopelijk kan ik dat ook volgend jaar bij Feyenoord doen dan."

Lees meer over
Jens Toornstra Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties