Nog geen duidelijkheid over kaartverkoop Europa League

woensdag 4 september 2019 14:00 74.310 keer bekeken 316 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord krijgt logischerwijs veel vragen over wanneer de kaartverkoop voor de groepswedstrijden van de Europa League begint. De stand van zaken is dat de club klaar is om hiermee te beginnen, maar nog in afwachting is van finale afstemming met en goedkeuring van de lokale autoriteiten over de gekozen aanpak van de thuisduels met FC Porto, Young Boys en Glasgow Rangers.

Wanneer er groen licht is, zal Feyenoord daadwerkelijk starten met de kaartverkoop. De verwachting is dat dit niet lang meer op zich laat wachten. Zodra dit het geval is, zal de club hier uiteraard via alle officiële kanalen snel over berichten. Dit geldt uiteraard ook voor de kaartverkoop voor de uitwedstrijden waarover Feyenoord op dit moment nog geen duidelijkheid heeft gekregen. Voor de thuiswedstrijden gaat uiteraard gelden dat seizoenkaarthouders voorrang zullen krijgen op het kunnen kopen van een passe-partout voor alle drie de groepswedstrijden.

Het team van Jaap Stam speelt op donderdag 3 oktober de eerste thuiswedstrijd in Groep G van de Europa League. Die dag komt FC Porto op bezoek in De Kuip. Later volgen de duels met Young Boys (7 november) en Glasgow Rangers (28 november).

  • Waar eindigt Feyenoord in de groepsfase Europa League?
  • 20759 stemmen
Gerelateerd nieuws
316 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 58 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 71194 leden - Op dit moment zijn 196 mensen actief, waarvan 42 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved