Vilhena: ''Ik heb een aantal wedstrijden gezien''

Vilhena: ''Ik heb een aantal wedstrijden gezien''

Tonny Vilhena heeft zijn eerste maanden en wedstrijden achter de rug bij zijn nieuwe club FK Krasnodar. De middenvelder maakte afgelopen zomer de overstap van Feyenoord naar Rusland en kijkt positief terug op zijn start bij zijn nieuwe werkgever.

''Ik liet het allemaal op mij af komen en het is goed bevallen,'' vertelt Vilhena in gesprek met VTBL. ''Daar ben ik superblij mee. Het leven is anders dan in Nederland, maar de dingen die je hier kan doen kan je daar ook doen. Je hebt goeie restaurants en je kan je goed vermaken. Ik ben daar nu met mijn vriendin en broertje, dat is lekker als ze bij mij zijn.''

''Goed, ik denk dat het een sterkte competitie is. Ik had er nooit over nagedacht. Toen ik daar ben aangekomen was ik wel onder de indruk. Jammer dat we geen Champions League hebben gehaald. Het scheelde weinig. Het kan niet altijd raak zijn. Europa League is ook goed. Ik denk dat we een goede poule hebben getroffen.'' Vilhena treft FC Basel, Getafe en Trabzonspor.

Vilhena volgt zijn oude club nog altijd op de voet. ''Ik heb een aantal wedstrijden gezien van Feyenoord, maar meestal spelen we op dezelfde tijd of we moeten trainen, dan kan ik het niet zien. Het is leuk om de jongens weer te zien op TV. Nu zie ik Steven en Kenneth hier (bij Oranje - red.), dus we hebben weer even bijgepraat. Ik blijf altijd een Feyenoorder.''

Lees meer over
Tonny Vilhena Rusland
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties