Kuyt: ''Berghuis kanshebber voor de Gouden Schoen''

Kuyt: ''Berghuis kanshebber voor de Gouden Schoen''

Dirk Kuyt was gisteren aanwezig op het Gala Voetballer van het Jaar. Onder meer de gouden schoen werd uitgereikt. Er vielen geen Feyenoorders in de prijzen. Robin van Persie kreeg wel een oeuvre-prijs uitgereikt.

Dirk Kuyt is onder de indruk van de prestaties van Steven Berghuis bij Feyenoord. ''Ik heb veel vertrouwen. Net werd er ook gevraagd of er een Feyenoorder hier volgend jaar staat. Ik denk als Berghuis op deze manier doorgaat, hij heeft in totaal vijf goals gemaakt, dan is hij wel een kanshebber voor de Gouden Schoen,'' vertelt de trainer van Onder 19 in gesprek met Veronica Inside.

Kuyt gaat ook nog in op zijn rol bij Feyenoord. ''Er wordt natuurlijk heel veel gezegd en geroepen. Ik zit sowieso dicht bij het eerste elftal, want ik loop daar ook stage. Ik ben ook vandaag nog geweest. Sjaak Troost heeft aangegeven dat hij gebruik maakt van mijn inspanningen wanneer dat nodig is. Ik probeer Feyenoord te helpen waar ik kan. Ik denk dat je dat verder niet moet overdrijven.''

Tijdens het gala werd Feyenoorder Robin van Persie in het zonnetje gezet. De spits beëindigden afgelopen seizoen zijn indrukwekkende carrière. Uit handen van oud-bondscoach Louis van Gaal ontving Van Persie een oeuvre-prijs. Ook Arjen Robben kreeg die onderscheiding.

Lees meer over
Robin van Persie Steven Berghuis Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties