Kuyt: ''Berghuis kanshebber voor de Gouden Schoen''

dinsdag 3 september 2019 18:43 75.690 keer bekeken 186 reacties Pro Shots

Dirk Kuyt was gisteren aanwezig op het Gala Voetballer van het Jaar. Onder meer de gouden schoen werd uitgereikt. Er vielen geen Feyenoorders in de prijzen. Robin van Persie kreeg wel een oeuvre-prijs uitgereikt.

Dirk Kuyt is onder de indruk van de prestaties van Steven Berghuis bij Feyenoord. ''Ik heb veel vertrouwen. Net werd er ook gevraagd of er een Feyenoorder hier volgend jaar staat. Ik denk als Berghuis op deze manier doorgaat, hij heeft in totaal vijf goals gemaakt, dan is hij wel een kanshebber voor de Gouden Schoen,'' vertelt de trainer van Onder 19 in gesprek met Veronica Inside.

Kuyt gaat ook nog in op zijn rol bij Feyenoord. ''Er wordt natuurlijk heel veel gezegd en geroepen. Ik zit sowieso dicht bij het eerste elftal, want ik loop daar ook stage. Ik ben ook vandaag nog geweest. Sjaak Troost heeft aangegeven dat hij gebruik maakt van mijn inspanningen wanneer dat nodig is. Ik probeer Feyenoord te helpen waar ik kan. Ik denk dat je dat verder niet moet overdrijven.''

Tijdens het gala werd Feyenoorder Robin van Persie in het zonnetje gezet. De spits beëindigden afgelopen seizoen zijn indrukwekkende carrière. Uit handen van oud-bondscoach Louis van Gaal ontving Van Persie een oeuvre-prijs. Ook Arjen Robben kreeg die onderscheiding.

Gerelateerd nieuws
186 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 39 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 71194 leden - Op dit moment zijn 191 mensen actief, waarvan 46 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved