Feyenoord kan snel beschikken over Toornstra en Larsson

dinsdag 3 september 2019 11:58 167.535 keer bekeken 806 reacties Pro Shots

Jaap Stam lijkt snel weer te kunnen beschikken over een fitte selectie. Nicolai Jørgensen en Jens Toornstra komen er weer aan en de blessure van Sam Larsson lijkt mee te vallen. De Zweed liep tegen Hapoel Beer Sheva een enkel blessure op en was daardoor niet inzetbaar in de uitwedstrijd tegen Willem II.

''Het ziet er niet uit als een ernstige blessure. We denken Sam snel terug bij de groep te hebben,'' vertelt Stam in gesprek met Feyenoord TV. De trainer van de stadionclub heeft de komende periode vanwege de interlandperiode alle tijd voor de blessuregevallen. Jørgensen traint alweer mee en mist alleen nog wedstrijdritme.

''Nico staat er heel goed op. Die voelt zich goed. Af en toe wel wat last van zijn spieren, maar dat komt ook door de arbeid die hij moet leveren en dat is een goed teken. Hij heeft met zijn knie weinig problemen en doet weer mee in groepstrainingen. Hij moet dan weer wennen en van daaruit voel je wel eens wat. Uiteindelijk is het een goed voorteken dat hij weer mee kan doen en dan bouwen we dat steeds iets verder uit.'' Volgens Stam is de kans aanwezig dat Jørgensen snel wedstrijdritme gaat opdoen bij de beloften.

De hoop is dat Toornstra deze week weer kan aansluiten bij de groep. ''Jens die traint ook weer. Hij heeft alles individueel gedaan. Maximale belasting, dat ging allemaal heel goed. We kijken of hij deze week kan instromen in de groep en dat is een heel goed teken en dan kunnen we kijken de komende wedstrijden hoe we dat gaan invullen.''

Gerelateerd nieuws
806 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 214 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 71826 leden - Op dit moment zijn 944 mensen actief, waarvan 227 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved