Derksen: ''Ik vind dat Jaap het redelijk onder controle heeft''

dinsdag 3 september 2019 06:57 135.850 keer bekeken 128 reacties Pro Shots

De mannen van Veronica Inside blikten gisteren weer terug op het voetbalweekend. Daarnaast pleitte Johan Derksen voor Ted van Leeuwen als nieuwe technisch directeur van Feyenoord. ​"Ik begrijp nooit dat Feyenoord zo lang aan het zoeken is naar een technisch directeur. Als Feyenoord nou een directeur zoekt: hij heeft zich bewezen in het wereldje."

De moeizame overwinning op Willem II was voor De Snor geen reden om ontevreden te zijn over Feyenoord. "Nou ik ben wel onder de indruk. Het valt mij reuze mee. Ik heb zitten kijken: een waanzinnig goede instelling. Ja, Narsingh in de spits is lachwekkend, daar kun je beter een jeugdspeler opstellen, maar op het team... als er nu nog wat bij komt. Ik vind dat Jaap het redelijk onder controle heeft."

Tafelgast en columnist Wim Kieft was het niet eens met Derksen. "Ze voetballen niet makkelijk, Feyenoord. En nu ook dat ze zeggen: 'we wachten op Jorgensen', maar ja, daar wachten ze al twee jaar op. Er is wel eke keer wat. Dat hij kwaliteiten heeft zie ik ook wel, alleen: of hij is geblesseerd, of mentaal... hij scoort niet. Ik vind dat nou ook weer niet zo'n zekerheid."

Ook de aanvaring tussen Jaap Stam en scheidsrechter Bas Nijhuis kwam ter sprake. Derksen: "Ja, maar Jaap Stam staat ook wel een beetje overspannen te coachen langs dat lijntje en dat moet Jaap niet doen. Hij heeft nog niet de rust dat hij gewoon in de dug-out kan gaan zitten. Jaap moet nog even leren de rust te bewaren, want hij staat daar met zijn armen te zwaaien en ik denk dat Bas steeds dacht dat het over hem ging."

Gerelateerd nieuws
128 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 47 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 71194 leden - Op dit moment zijn 184 mensen actief, waarvan 42 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved