Done deal: Marcos Senesi is Feyenoorder

maandag 2 september 2019 17:02 162.555 keer bekeken 975 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord heeft de transfer van Marcos Senesi naar Rotterdam afgerond. De Argentijnse verdediger tekent in De Kuip een contract voor vier seizoenen – tot medio 2023 – en zal later vandaag aan de media worden gepresenteerd.

De 22-jarige Senesi kwam zondagnacht aan op Rotterdam The Hague Airport, onderging maandagochtend meteen zijn medische keuring en daarna werden de laatste details rond zijn overgang besproken. De verdediger, die gaat spelen met rugnummer 4, zal vanaf dinsdag bij de groep aansluiten.

Marcos Senesi speelde voor San Lorenzo, uitkomend in de Argentijnse Superliga, 66 wedstrijden in het eerste elftal. Ook speelde hij twee jaar geleden met Argentinië Onder 20 het WK en is hij opgenomen in de Onder 23-selectie van Argentinië, waar hij nog in afwachting is van zijn officiële debuut.

Technisch directeur Sjaak Troost is blij dat de komst van de door meerdere clubs begeerde Senesi is afgerond: ''Hij geldt als een groot verdedigend talent. Dat blijkt ook uit het feit dat hij geselecteerd wordt voor de Argentijnse nationale jeugdteams. We zijn heel erg blij dat we met Marcos de gewenste versterking voor de ploeg van Jaap Stam en zijn staf hebben toegevoegd.''

Gerelateerd nieuws
975 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 416 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 71503 leden - Op dit moment zijn 1444 mensen actief, waarvan 310 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved