''Ik denk dat als iedereen fitter wordt, er een goed elftal staat''

maandag 2 september 2019 04:13 121.885 keer bekeken 105 reacties Pro Shots

Steven Berghuis en Kenneth Vermeer zijn opgeroepen voor het Nederlands elftal. Berghuis verheugt zich op het feit dat hij weer eens bij Oranje zit, maar spreekt zich bij de NOS ook uit over de voortgang bij Feyenoord. 

"Ik zie dat er jongens worden aangetrokken, de club is echt bezig om het team te versterken. Ik denk dat als iedereen fitter wordt, er een goed elftal staat. Dan kunnen we goede dingen laten zien en daar kan ik weer van profiteren."

Berghuis is niet verbaasd dat hij enige tijd niet tot de selectie van Oranje behoorde. "Met Feyenoord hebben we een moeizaam seizoen gehad, dan ga je erin mee en val je er af en toe buiten. Andere jongens zijn misschien meer in vorm of ze laten met de club betere dingen zien dan wij vorig jaar."

De aanvaller is wel blij met zijn uitverkiezing. "Ik heb heel veel zin om richting Oranje te gaan. Het is altijd een doel om erbij te zijn en om iets toe te voegen aan Oranje. Daar werk ik elke dag heel hard voor. Ik hoop mijn steentje bij te dragen en ben er klaar voor."

Gerelateerd nieuws
105 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 33 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 71826 leden - Op dit moment zijn 879 mensen actief, waarvan 238 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved