Stam: ''Denk dat Luciano het heel aardig invult''

zondag 1 september 2019 16:14 48.890 keer bekeken 127 reacties Pro Shots

Jaap Stam kan nog altijd niet beschikken over spits Nicolai Jorgensen. In de uitwedstrijd tegen Willem II kiest hij daarom opnieuw voor Luciano Narsingh in de spits. De speler die eigenlijk rechtsbuiten is, kreeg veel kritiek, maar daar is Stam het niet helemaal mee eens.

"Hij werkt keihard voor wat hij moet doen", reageert Stam in gesprek met FOX Sports. "Het gevoel is soms anders dan wanneer je als buitenspeler speelt. Hij komt voor de goal, krijgt z'n mogelijkheden. Als hij er dan 1 of 2 inprikt, praat iedereen er heel anders over. Je kijkt binnen de groep wat op dit moment de beste optie is om daar neer te zetten. Ik denk dat Luciano het tot op heden heel aardig heeft ingevuld."

Over het herstel van Jorgensen klinkt Stam positief. "Hij doet het goed. Hij traint weer mee, gedeeltes ook met de groep. Het heeft wel tijd nodig, gaat niet heel snel. Hij voelt zich goed, hij moet ook wedstrijdritme gaan krijgen. We hopen dat dat zo snel mogelijk kan gaan, maar we moeten ook niet te gehaast te werk gaan. Als hij zich zo blijft voelen als nu, zal het niet zo lang meer gaan duren."

Vanaf morgen lijkt Stam te kunnen gaan beschikken over Marcos Senesi. Na een flinke transfersoap ziet het ernaar uit dat de Argentijnse verdediger eindelijk onderweg is naar Rotterdam. "Ik heb nog geen officieel akkoord vernomen, dus ik geef het nog niet toe. Je weet het nooit. Het duurt wel heel lang, dus het moet nu wel een keer afgerond gaan worden", aldus Stam. 

Over een nieuwe spits: "We zijn nog steeds bezig om ook daar nog iets te kunnen doen. We hebben niet heel veel tijd meer, maar we wachten het af. Er is ook niet heel veel geld, zo reëel moeten we ook zijn. We weten allemaal hoe we ervoor staan in wat we wel en niet kunnen doen. We moeten inventief zijn in die keuzes."

Gerelateerd nieuws
127 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 87 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73452 leden - Op dit moment zijn 241 mensen actief, waarvan 42 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved