AD: Geen transferbudget voor nieuwe spits

AD: Geen transferbudget voor nieuwe spits

Feyenoord heeft de ploeg versterkt met een verdediger. Marcos Senesi komt vanavond laat aan op Schiphol om morgen zijn contract te ondertekenen in De Kuip. De 22-jarige Senesi is wedstrijdfit en kan maandag direct meetrainen met de ploeg van Jaap Stam.

Volgens het Algemeen Dagblad heeft Feyenoord een bedrag tussen de vijf en zeven miljoen euro uitgegeven aan Senesi en is er daarom geen transferbudget meer over voor een nieuwe spits. De Rotterdammers hopen nog wel op een buitenkansjes en blijven azen op transfervrije speler of een spits die gehuurd kan worden.

Sjaak Troost gaat na het sluiten van de transfermarkt direct op vakantie. De technisch directeur ad interim heeft de laatste weken niet stil gezeten en vooral de verdediging versterkt met onder meer Edgar Miguel Ié en Rick Karsdorp. Bij Feyenoord mogen Jan-Arie van der Heijden en Yassin Ayoub nog uitkijken naar een nieuwe club.

Lees meer over
De Kuip Jan-Arie van der Heijden Yassin Ayoub Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties