''Ik denk dat deze clubjes van het niveau Feyenoord zijn''

zaterdag 31 augustus 2019 10:00 146.845 keer bekeken 376 reacties Pro Shots

Bij het voetbalpraatprogramma Veronica Inside waren de mannen aan tafel redelijk tevreden over de loting van Feyenoord in de Europa League. Vooral Johan Derksen ziet kansen. "Ik denk dat deze clubjes van het niveau Feyenoord zijn. Het zijn alleen grote namen: dat Rangers is best een grote naam, maar als je er naar kijkt, dan lijkt het niet op voetbal, he." Rene van der Gijp beaamt de analyse van Derksen. "Die hoef je niet af te jagen, die geven de bal vanzelf weg."

Van der Gijp denkt ook dat de toekomst van Feyenoord best rooskleurig is. "Als straks Jorgensen terug is en ze kopen nog een Argentijn achterin: dan kun je toch wel van Rangers en van Young Boys winnen?" Derksen is bang dat Jorgensen niet op tijd fit is voor die wedstrijden. "Met Narsingh in de spits?" Van der Gijp snapt de keuze voor Narsingh in de spits ook niet. "Godverdomme, wie verzint het? Dan komt Jaap thuis en dan vraagt zijn vrouw 'en hoe was het?' 'ja, weer kut.' 'en de volgende keer?' 'dan doe ik het weer.' Hij houdt het net zolang vol tot het goed gaat of zo, denk ik."

Van der Gijp nuanceert zijn uitspraak gelijk daarna: "We zitten die jongen nu uit te lachen, maar eigenlijk is Stam degene die daar voor zorgt. Die jongen kan er niks aan doen: hij speelt op een positie die hij niet aankan. De enige reden dat hij hem daar neerzet is omdat hij niemand anders heeft. Feyenoord moet je gewoon nog even een maandje de tijd geven. Karsdorp komt er nu doorheen, dan hebben we straks misschien nog twee Argentijnse jongens, Jørgensen weer fit. Dan hebben ze best een aardig elftal."

Gerelateerd nieuws
376 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 110 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73605 leden - Op dit moment zijn 880 mensen actief, waarvan 199 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved