Vermeer: ''Ik heb liever niets te doen''

Vermeer: ''Ik heb liever niets te doen''

Kenneth Vermeer was tegen Hapoel Beer Sheva de grote man in de eerste helft. De doelman voorkwam meerdere malen een vroeg tegendoelpunt van de club uit Israel met enkele fraaie reddingen. ''Ik heb liever niets te doen, maar als je er voor het team kan staan is lekker voor mezelf, dat klopt. Gelukkig kon ik er vandaag staan."

''We wisten al dat Hapoel voor de laatste kans ging vechten. Tbilisi deed het niet, die zakten in. Maar we wisten: Hapoel kan wel aardig voetballen, dat zag je ook wel. De ruimtes tussen de verdediging en aanval bij ons waren te groot, waardoor zij gevaarlijk werden. Ze konden makkelijk door de linies spelen. We hebben wat kansjes weggegeven, maar we hebben tegen elf man ook wel wat gecreëerd. Gelukkig viel die rode kaart, toen konden we vrijuit voetballen."

Feyenoord zit vanmiddag in de koker en kan clubs als Arsenal, FC Porto, AS Roma, Manchester United treffen. ''De uitslag staat en we zitten in de koker. Veel wedstrijden spelen is een goede ervaring voor een jonge groep," sluit Vermeer af in gesprek met FOX Sports.

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties