MATCHDAY! Hapoel Beer Sheva - Feyenoord

donderdag 29 augustus 2019 00:00 64.875 keer bekeken 283 reacties Pro Shots

Feyenoord lijkt op voorhand niet veel te vrezen te hebben van Hapoel Beer Sheva na de 3-0 thuisoverwinning die vorige week behaald werd, maar van onderschatting is bij de Rotterdammers geen sprake. Feyenoord wil koste wat het kost winnen van Beer Sheva, al is het maar voor de Europese ranglijst. De wedstrijd begint vanavond om 19:30. 

Zowel trainer Jaap Stam, doelman Kenneth Vermeer, verdediger Rick Karsdorp als aanvaller Steven Berghuis spraken duidelijke taal.

Stam tegen Feyenoord Media: ''Dit team denkt niet: wij gaan met deze score automatisch door. Ze weten wat ze moeten gaan brengen en wat ze moeten gaan doen. We zullen vol aan de bak moeten. Hapoel kan goed voetballen, is slim. Dinamo Tbilisi begon in de vorige ronde thuis niet zo scherp als dat wij verwacht hadden. Dat was mooi, maar ook daar moesten we op reageren. Ik verwacht die storm morgen wel.''

''Een bal de woestijn inschieten als het even nodig is? Ja, dat kan wel een optie zijn. Ons doel is de groepsfase halen. Daar moet je dan alles voor doen. Als dat niet kan op de manier waarop wij dat willen, moet je soms heel resoluut zijn en de bal een hijs geven. Dat ziet er niet mooi uit, maar kan wel heel effectief zijn,'' sluit Stam af.

Vermeer vertelt aan Feyenoord TV dat hij niet denkt dat de tegenstander, zoals de vorige tegenstander in de Europa League, Dinamo Tbilisi, in zal gaan zakken tijdens de wedstrijd. "Ze vechten voor hun laatste kans en wij moeten gebruik maken van de ruimte die zij vrij gaan geven."

Karsdorp is te spreken over de omstandigheden. ''Het is een nieuw stadion, wel kort gras maar het ligt er prima bij.'' Feyenoord moet aan de bak in de return, Hapoel mag niet onderschat worden, zo vertelt Rick Karsdorp aan RTV Rijnmond. ''Iedereen zegt dat 3-0 genoeg is, maar je moet waken voor onderschatting. We moeten scherp beginnen en de wedstrijd beginnen alsof het nog 0-0 staat.''

Berghuis verwacht een getergde tegenstander, dit in tegenstelling tot de wedstrijd die Feyenoord uit tegen Dinamo Tbilisi speelde. "Ik verwacht wel wat anders, maar ik ben meer bezig met mezelf en het team en het gewoon afmaken. We kijken wel naar de tegenstander, maken een plan met z'n allen en focussen ons op de wedstrijd", aldus Berghuis voor de camera van Fox Sports.

Gerelateerd nieuws
283 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 114 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73452 leden - Op dit moment zijn 386 mensen actief, waarvan 60 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved