Geen zorgen over hitte: ''Rond dit tijdstip is het wel aangenaam''

woensdag 28 augustus 2019 21:46 86.030 keer bekeken 248 reacties Pro Shots

Na de comfortabele 3-0 thuisoverwinning op Hapoel Beer Sheva staat voor Feyenoord morgen de return op het spel. De grootste vijand van de Rotterdammmers lijkt de hitte in Israël te zijn. Fox Sports sprak met Steven Berghuis en die maakt zich geen zorgen om de temperatuur tijdens de avondwedstrijd. "Rond dit tijdstip (ongeveer acht uur 's avonds - red.) is het wel aangenaam."

Ook Berghuis verwacht niet dat Hapoel Beer Sheva zich in een vol stadion in gaat graven tegen Feyenoord, zoals Dinamo Tbilisi wel deed in een leeg stadion. "Ik verwacht wel wat anders, maar ik ben meer bezig met mezelf en het team en het gewoon afmaken. We kijken wel naar de tegenstander, maken een plan met z'n allen en focussen ons op de wedstrijd."

De fitheid van de Feyenoordspelers staat al enige tijd ter discussie en ook Berghuis was blij met het afgelopen weekend, waar de ploeg vrij was. "Voor ons persoonlijk, in het moment waarin we zitten, was het wel goed. Kijk: als iedereen gewoon fit was en geen klachten had of uit seizoenen kwam waarin je weinig hebt gespeeld, dan was het geen probleem geweest, maar voor dit moment was het voor ons wel aangenaam, moet ik zeggen."

Langzaam maar zeker lijkt zich een ploeg met duidelijke kwaliteiten te vormen, zo ziet ook Berghuis. "Als iedereen fit blijft wel. Sowieso zit er wel een goede vibe in de ploeg. De nieuwe jongens die toegevoegd zijn aan de groep brengen wel een soort positieve energie met zich mee."

Gerelateerd nieuws
248 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 45 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72180 leden - Op dit moment zijn 533 mensen actief, waarvan 180 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved