Vermeer: ''We gaan gewoon voor de winst''

woensdag 28 augustus 2019 20:28 33.095 keer bekeken 93 reacties Pro Shots

Feyenoord trainde vandaag uiterst scherp en fel. Het is duidelijk dat de Rotterdammers morgen tegen Hapoel Beer Sheva, ondanks de geruststellende thuisoverwinning van 3-0, tot de tanden gewapend willen zijn. 

"We moeten morgen sterk zijn en dat begint eigenlijk vandaag", aldus Kenneth Vermeer voor de camera van Feyenoord TV. "We willen vandaag scherp zijn en de bedoeling is dat we morgen ook scherp aan de aftrap staan."

De voorbereiding was weliswaar intens, maar Feyenoord heeft geen beelden van de afgelopen wedstrijd van Hapoel Beer Sheva gezien. "We hebben eigenlijk niks van ze mee gekregen van afgelopen week, alleen van onze eigen wedstrijd tegen Hapoel. Het is zaak dat we deze wedstrijd als 0-0 gaan benaderen en er voor zorgen dat we winnen. We moeten niet met veel doelpunten verschil verliezen, maar we gaan gewoon voor de winst."

Vermeer denkt niet dat de tegenstander, zoals de vorige tegenstander Dinamo Tbilisi in de Europa League, in zal gaan zakken tijdens de wedstrijd. "Ze vechten voor hun laatste kans en wij moeten gebruik maken van de ruimte die zij vrij gaan geven."

Gerelateerd nieuws
93 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 36 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73587 leden - Op dit moment zijn 925 mensen actief, waarvan 217 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved