Bischop over Ayoub: ''Het was een ongelukkig huwelijk''

Bischop over Ayoub: ''Het was een ongelukkig huwelijk''

Feyenoord speelt morgen de belangrijke uitwedstrijd tegen Hapoel Beer Sheva. De Rotterdammers moeten een 3-0 voorsprong verdedigen om de groepsfase van de Europa League te halen.

''Beer Sheva is geen ploeg waar je normaal gesproken wakker van moet liggen,'' vertelt Feyenoord-watcher Sinclair Bischop in gesprek met RTV Rijnmond. ''Maar goed, Feyenoord stond ook met 3-0 voor tegen Zorya Luhansk en ging met de hakken over de sloot door toen Elvis Manu de winnende maakte. Maar ik verwacht een gelijkspel of kleine overwinning voor Feyenoord.''

Ayoub is achtergebleven in Rotterdam en mag uitkijken naar een nieuwe club. ''Net als Amrabat gaat hij al snel gedesillusioneerd de Kuip uit, maar Ayoub had wel wat meer kansen mogen hebben. Hij verwachtte dat Vilhena zou vertrekken, maar zijn vertrek bleef uit. En dan is het extra pijnlijk dat dit seizoen andere jongens als Burger de kans kregen. Als hij inviel, deed hij dat heel aardig, maar er was altijd wat aan de hand met hem. Het was een ongelukkig huwelijk. Hopelijk heeft hij snel een andere club, want het is een heel leuke jongen."

De transfer van Marcos Senesi naar Feyenoord is volgens de journalist een kwestie van tijd. "Alles is in kannen en kruiken. Over de transfersom zijn Feyenoord en San Lorenzo het eens. Alleen qua belasting moeten er nog een aantal kleine dingetjes worden geregeld. Tegen Willem II zal hij nog niet spelen, dus tijdens de interlandbreak kan hij een huis zoeken. Het is een speler voor de toekomst, al zitten er nog wel wat haken en ogen aan aan wat Feyenoord overhoudt als ze hem weer verkopen."

Lees meer over
De Kuip Willem II Sofyan Amrabat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties