Bischop over Ayoub: ''Het was een ongelukkig huwelijk''

woensdag 28 augustus 2019 16:19 122.805 keer bekeken 288 reacties Pro Shots

Feyenoord speelt morgen de belangrijke uitwedstrijd tegen Hapoel Beer Sheva. De Rotterdammers moeten een 3-0 voorsprong verdedigen om de groepsfase van de Europa League te halen.

''Beer Sheva is geen ploeg waar je normaal gesproken wakker van moet liggen,'' vertelt Feyenoord-watcher Sinclair Bischop in gesprek met RTV Rijnmond. ''Maar goed, Feyenoord stond ook met 3-0 voor  tegen Zorya Luhansk en ging met de hakken over de sloot door toen Elvis Manu de winnende maakte. Maar ik verwacht een gelijkspel of kleine overwinning voor Feyenoord.''

Ayoub is achtergebleven in Rotterdam en mag uitkijken naar een nieuwe club. ''Net als Amrabat gaat hij al snel gedesillusioneerd de Kuip uit, maar Ayoub had wel wat meer kansen mogen hebben. Hij verwachtte dat Vilhena zou vertrekken, maar zijn vertrek bleef uit. En dan is het extra pijnlijk dat dit seizoen andere jongens als Burger de kans kregen. Als hij inviel, deed hij dat heel aardig, maar er was altijd wat aan de hand met hem. Het was een ongelukkig huwelijk. Hopelijk heeft hij snel een andere club, want het is een heel leuke jongen."

De transfer van Marcos Senesi naar Feyenoord is volgens de journalist een kwestie van tijd. "Alles is in kannen en kruiken. Over de transfersom zijn Feyenoord en San Lorenzo het eens. Alleen qua belasting moeten er nog een aantal kleine dingetjes worden geregeld. Tegen Willem II zal hij nog niet spelen, dus tijdens de interlandbreak kan hij een huis zoeken. Het is een speler voor de toekomst, al zitten er nog wel wat haken en ogen aan aan wat Feyenoord overhoudt als ze hem weer verkopen."

Gerelateerd nieuws
288 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 96 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73434 leden - Op dit moment zijn 377 mensen actief, waarvan 64 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved