''Ongelooflijk dat Linssen nooit bij Feyenoord terecht is gekomen''

zaterdag 24 augustus 2019 22:21 177.585 keer bekeken 491 reacties Pro Shots

Hugo Borst snapt niet dat Feyenoord nooit werd heeft gemaakt van Bryan Linssen. De aanvaller van Vitesse was vorig jaar de smaakmaker van zijn team en blinkt ook dit seizoen uit. De 28-jarige Linssen flirtte al meerdere keren met een stap hogerop.

"Ik vind het echt ongelooflijk dat Linssen nooit bij Feyenoord terecht is gekomen", zegt Borst in het FOX Sports-programma De Eretribune. "Ik vind hem echt te groot voor de subtop. Bij Feyenoord zou hij zeker goed passen, ook als een vaste waarde."

"Linssen is een enorme winnaar, hij zou ontzettend populair zijn bij Feyenoord. Hij is echt een harde werker", legt Borst uit. "Hij zou in het team van Feyenoord ook in de plaats van Sam Larsson kunnen spelen", voegt analist Ronald de Boer toe.

Linssen speelde in zijn carrière voor Fortuna Sittard, MVV Maastricht, VVV Venlo, Heracles Almelo, FC Groningen en sinds 2017 speelt hij bij Vitesse. Daarin maakte hij in bijna 90 officiële wedstrijden 35 goals en gaf hij 15 assists.  

Gerelateerd nieuws
491 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 220 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72527 leden - Op dit moment zijn 868 mensen actief, waarvan 241 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved