''Ongelooflijk dat Linssen nooit bij Feyenoord terecht is gekomen''

''Ongelooflijk dat Linssen nooit bij Feyenoord terecht is gekomen''

Hugo Borst snapt niet dat Feyenoord nooit werd heeft gemaakt van Bryan Linssen. De aanvaller van Vitesse was vorig jaar de smaakmaker van zijn team en blinkt ook dit seizoen uit. De 28-jarige Linssen flirtte al meerdere keren met een stap hogerop.

"Ik vind het echt ongelooflijk dat Linssen nooit bij Feyenoord terecht is gekomen", zegt Borst in het FOX Sports-programma De Eretribune. "Ik vind hem echt te groot voor de subtop. Bij Feyenoord zou hij zeker goed passen, ook als een vaste waarde."

"Linssen is een enorme winnaar, hij zou ontzettend populair zijn bij Feyenoord. Hij is echt een harde werker", legt Borst uit. "Hij zou in het team van Feyenoord ook in de plaats van Sam Larsson kunnen spelen", voegt analist Ronald de Boer toe.

Linssen speelde in zijn carrière voor Fortuna Sittard, MVV Maastricht, VVV Venlo, Heracles Almelo, FC Groningen en sinds 2017 speelt hij bij Vitesse. Daarin maakte hij in bijna 90 officiële wedstrijden 35 goals en gaf hij 15 assists.

Lees meer over
Hugo Borst Vitesse FC Groningen Fortuna Sittard
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties