Feyenoord O17 boekt allereerste zege op nieuw complex

Feyenoord Onder 17 heeft de eerste wedstrijd op de nieuwe accommodatie van Feyenoord Academy en Sportclub Feyenoord winnend afgesloten. De leeftijdsgenoten van AEK Athene werden zaterdagmiddag op Varkenoord met 2-0 verslagen.

Ilyas el Moussaoui tekende voor de eerste treffer op het fonkelnieuwe complex. De speler van Feyenoord Onder 17 benutte een strafschop in het vriendschappelijke duel met de Grieken, dat twee helften van 25 minuten besloeg.

Guus Baars bepaalde de eindstand daarna op 2-0, waardoor Varkenoord een dag na de officiële opening een mooie openingswedstrijd kreeg. En zo boekte Feyenoord Onder 17, dat eind vorig seizoen ook de laatste wedstrijd op het oude complex speelde en daar afsloot met winst in de bekerfinale, de allereerste zege op de nieuwe accommodatie.