''Het is niet zo dat ik even deuren open bij Arsenal en Man. United''

''Het is niet zo dat ik even deuren open bij Arsenal en Man. United''

Robin van Persie zette vorig seizoen een punt achter zijn loopbaan bij Feyenoord. De oud-speler geniet momenteel van zijn vrije tijd. Sjaak Troost, technisch directeur van Feyenoord, gaf onlangs aan dat hij soms contact met Van Persie heeft op het technische gebied.

"Het is eigenlijk heel simpel: ik heb nu één functie binnen Feyenoord", zegt Van Persie in Feyenoord TV. "Dat is de functie van fan. Dan heb ik al heel lang en nog steeds. That's it. Verder heb ik geen functie. Sjaak heeft aangegeven dat de deur altijd open staat. Net zoals Martin van Geel en Jan de Jong dat ooit aangaven. Dat is hartstikke tof."

"Ik heb wel duidelijk aangegeven dat ik niet precies weet welke kan het opgaat. Ik heb ook gezegd dat als er iets is of als ze iets willen weten over een speler die ik ken, dat ze altijd kunnen bellen. Ik ben 80 procent van de tijd in Nederland. Het is niet zo, zoals ik lees, dat ik even de deuren ga openen bij Arsenal en Manchester United. Dat is niet zo."

"Mensen die mij kennen weten dat de deur bij Arsenal redelijk vast zit", zegt hij lachend. "Dat klopt dus niet. Zo'n verhaal gaat zijn eigen leven leiden. Ik ben beschikbaar als iemand iets wil weten. Dan ben ik er. Ik hoef er niks voor terug. Ik gun Feyenoord het allerbeste. Als ik Feyenoord ook maar een klein beetje kan helpen, is dat helemaal prima."

Lees meer over
martin van geel Robin van Persie Jan de Jong
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties