Nieuw complex Feyenoord Academy officieel geopend

vrijdag 23 augustus 2019 17:50 48.500 keer bekeken 150 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

De fonkelnieuwe accommodatie van Feyenoord Academy en Sportclub Feyenoord is vrijdagmiddag officieel geopend. Na een openingswoord van Feyenoord-directeur Mark Koevermans en Peter Bak, afgevaardigde van het bestuur van SC Feyenoord, verrichtten Robin van Persie en Giovanni van Bronckhorst onder het toeziend oog van ruim 200 genodigden de openingshandeling.

‘Qua faciliteiten behoort Feyenoord Academy met de komst van dit nieuwe complex tot de top van Nederland,’ zei commercieel directeur Mark Koevermans. ‘Over het nieuwe complex kunnen we zeggen: dit is topsportwaardig. Feyenoord leidt al jarenlang goede talenten op en de jeugdopleiding is dan ook ons kroonjuweel. Met die wetenschap moet je investeren in de lange termijn en in de randvoorwaarden om zo goed mogelijk te kunnen presteren.’

Koevermans: ‘Samen optrekken’
Dat is met de komst van het nieuwe Varkenoord gedaan door Feyenoord. Koevermans: ‘We zijn erg blij dat we dit in samenwerking hebben gedaan met Sportclub Feyenoord en kijken er ook naar uit om op de nieuwe accommodatie – net als op het oude Varkenoord – samen op te trekken.’

Onder anderen Robin van Persie, Giovanni van Bronckhorst, Eric Gudde, Martin van Geel en tal van andere genodigden zagen daarna met eigen ogen dat er een prachtige accommodatie is opgeleverd. Na de officiële handeling werd er op het zonovergoten dakterras – met panoramisch uitzicht over alle velden – getoost op de fraaie mijlpaal voor Feyenoord en haar Academy.

Supporters zaterdag welkom
Wil je het nieuwe complex met eigen ogen bekijken? Dan ben je zaterdag van harte welkom, als de eerste wedstrijd wordt gespeeld. Feyenoord Onder 17 neemt het vanaf 12:00 uur op tegen de leeftijdsgenoten van AEK Athene. De wedstrijd, met twee helften van 25 minuten, is vrij toegankelijk voor publiek. Aansluitend speelt Feyenoord Onder 19 om 14:30 uur een oefenwedstrijd tegen Almere City Onder 19.

Gerelateerd nieuws
150 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 43 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 69804 leden - Op dit moment zijn 1173 mensen actief, waarvan 303 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved