Larsson: ''Ik ben zelf heel blij met lelijke doelpunten''

vrijdag 23 augustus 2019 15:41 73.135 keer bekeken 242 reacties Pro Shots

Waar Sam Larsson afgelopen zondag tegen FC Utrecht nog negatief opviel behoorde de aanvaller gisteren tegen Hapoel Beer Sheva, vooral in de eerste helft, tot de uitblinkers bij Feyenoord. Feyenoord TV vroeg Larsson hoe hij vanochtend opstond. "Vroeg. Met dat kind van me, maar met een lekker gevoel."

Larsson kijkt tevreden terug op de wedstrijd van gisteren. "Een sterke eerste helft, mooi om een doelpunt te scoren, ook een goed gevoel bij de twee doelpunten in de tweede helft. We hebben nu een goed resultaat voor de uitwedstrijd."

Ook over zijn eigen prestatie was de Zweed tevreden. "De eerste helft was goed van me, maar de tweede helft val ik een beetje uit de wedstrijd. Overall was het een mooie avond." Bij de 1-0 stond Larsson precies op de goede plek om een bal tegen de paal van Steven Berghuis binnen te tikken. "Daar ben ik eigenlijk niet top in, het is iets waar ik nog aan moet werken. Ik ben zelf heel blij met lelijke doelpunten."

Het Legioen sloot Larsson, die wisselvallige seizoenen kent als Feyenoorder, gisteren weer in de armen. "Ja, het is altijd een goed gevoel als je positieve kritiek krijgt. Ik speel gewoon mijn eigen spel, veel trainen, fitheid omhoog en betere wedstrijden spelen. Wij hebben een goed resultaat in de rug en we kijken nu uit naar een mooie reis naar Israel."

Gerelateerd nieuws
242 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 64 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72588 leden - Op dit moment zijn 695 mensen actief, waarvan 199 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved